Om Badjango

Hvor startede Badjango?

Lego, påklædningsdukker, blandselv slik – konceptet at kunne vælge selv har altid været en  inspirerende og sjov arbejdsform

Maja Juel-Hansen der står bag ved Badjango, tænkte det samme om dans. ”Kan man ikke lave et danse værktøj der giver eleverne plads til at vælge selv, være kreative og arbejde med dans i deres eget tempo”?

Konceptet ”at sammensætte sin egen dans” var inspireret af et online træningsprogram og  2,5 år efter den første ide, var applikationen Badjango Dance Creator en realitet.

Maja er uddannet Cand. Scient, med speciale fra den Kgl. Ballet og har arbejdet som professionel performer, underviser, koreograf og model siden 2007. Hun er tidligere ansat Oure højskole, ”ta’ fat om dansen” og arbejder idag med flere inspirerende organisationer som Uppercut danseteater,  Dansekapellet, Danmarks Sportsdanserforbund hvor hun står bag konceptet “Danmarks bedste danseklasse”

Ønsket med Badjango er at skole elever, uanset skolens forudsætninger kan blive inspireret og lære at danse. Badjango erstatter ikke den levende undervisning og alle de oplevelser det medfører, men skal bruges som et supplement og værktøj der motivere både drenge og piger til at koreografere deres egne danse og arbejde kreativt med dem