Demo

Se hvordan en Badjango dans kan udvikles fra modul 1-3.


Eleverne kan også se brugervejledning i Badjango app’en, ved at
klikke på spørgsmålstegnet i højre hjørne
Ovenstående videoen er uden lyd(;

Skab en god danseoplevelse

Badjango er udformet til at elev grupper selv skaber koreografi med deres favorit trin, og du som underviser dermed kan fokusere på det vejledende og teoretiske arbejde.

Et godt arbejde kræver gode rammer. En forudsætning for selvstændigt elevarbejde, er at eleverne ved hvad der forventes af dem og hvad skal de fremvise i slutningen af de enkelte lektioner, eksempelvis hvor lang skal dansen være og skal de kunne den udenad. På denne hjemmeside kan du finde undervisningsplaner for 4-6 idrætsmoduler og vi anbefaler at du orienterer dig i disse inden undervisning med Badjango.

Plads til personlighed. Badjango tilbyder eleverne at vælge mellem mere end 300 forskellige trin og partnerøvelser, når de sammensætter deres egen koreografi. På trods af et stort udvalg, skal Badjango altid betragtes som en inspirationskilde og ikke en begrænsning. Det betyder at eleverne er velkommen til at tilføje deres egne trin eller ændre på Badjango trinnet, således de føler det er bedre at danse. Eleverne kan indsætte deres egne trin ved at bruge Badjango trinnet “Your own move”.